HAPPOKUORINTA eli HAPPOHOITO




Normaalit kasvohoidot toimivat lähinnä ihon pintakerroksissa ja tulokset eivät pysy niin kauan. Happokuorinnassa aktivoidaan ihon toimintoja solutasolla ja trans-dermaalisesti läpi kaikkien ihokerrosten. Happokuorinnassa käytetään erilaisia AHA- ja PHA- happoja ihon kunnon mukaan. Voimakkuuksilta löytyy myös eri tasoja, mietoa, keskisyvää ja syvää kuorintaa. Minä teen mietoja ja keskisyviä happohoitoja Natinuelin biotceutica sarjalla, missä happojen lisäksi on paljon erilaisia biologisesti aktiivisia ainesosia.

Kuorinnan tuloksena on uusiutunut iho, joka on tasaisen värinen, kimmoisampi, syväkosteutettu, sileämpi, terveempi ja heti hoidon jälkeen jo ihanan elinvoimainen!
Kemiallisten happokuorintojen tarkoituksena uudistaa ja kosteuttaa ja usein myös kiinteyttää ihoa. Kemialliset happokuorinnat tehdään erilaisilla ja erivahvuisilla, mutta ehdottomasti turvallisillla hapoilla. Hoitoja käytetään muun muassa ryppyjen, aknen, ruusufinnin, pigmenttiläiskien, kuivan ihon ja atooppisen ekseeman hoitamiseen.
Perinteiset kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein epämukavuuden tunnetta, kutinaa, punoitusta, ärsytystä ja ihon kuoriutumista hoidon jälkeen. Uuden sukupolven happokuorinnoissa näitä epämukavuuksia on pystytty välttämään ja hoidot ovat ilman sivuvaikutuksia.

KÄYTTÖKOHTEET
ihon valovanheneminen
rypyt, juonteet, ikääntymismuutokset
melasma (maksaläiskät), epätasainen pigmentaatio
eloton, väsynyt iho
arpi- ja akneiho, ruusufinni
erittäin kuiva iho (myös atooppinen ja psoriasis)
coupersoa
herkkä iho, hoitaa myös mikroverenkierron muutoksia 


TULOKSET
vähentää ja ehkäisee ihon valovanhenemista sekä hoitaa sen oireita
edistää solujen uusiutumista
tasoittaa pienet rypyt
silottaa syvempiä ryppyjä
parantaa ihon tekstuuria ja tasoittaa ihoa
poistaa ihon epäsäännöllisyydet ja epätasaisuudet
vähentää pigmenttiläiskiä, parantaa ihon sävyä
kirkastaa ihoa
parantaa ihon joustavuutta ja kimmoisuutta
tasoittaa arpia
syväkosteutus



Happohoitojoa suositellaan usein 3-6 hoidon sarjana n. viikon välein. Sarjoja voi vuodessa tehdä 2. Hoitoja voi tehdä ympäri vuoden ja myös raskaana ollessa tai imettäessä.



Ennen ja jälkeen kuvia, ei ole muokattuja!



Mantelihappo vaikuttamassa











Työskentelen lähinnä Helsingissä, mutta kiertelen myös muissakin kaupungeissa. Seuraa minua Facebookissa ja pysyt ajantasalla. 



Vastaan mielelläni kysymysksiisi ihonhoidosta.

Comments

Popular posts from this blog

Iho - meidän SUURIN elin

Uusi työtila :)