Natinuel Mando-Ferul happohoito




Aktivoi
Kuorii
Antioksidantti

Uudistava ja tasoittava mieto hoito kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, erityisen hyvä kesäisin!
45% happohoito sisältää manteli, ferulic ja fytaanihappoa.

Monipuolinen hoito, missä vahvat antioksidanteilla rikastetut aktiiviset ainesosat edistää kollageenisynteesiä. Hoidon antibakteerinen vaikutus pienentää huokosia ja sen vuoksi sopii erittäin hyvin akne, ruusufinni ja postakne ihotyyppille.
Mantelihappo antaa iholle kauniin hehkun ja tasoittaa ihonvärin, vahvistaen vitamiinien C ja E vaikutuksia!

Mando-Ferul happohoito on innovatiivinen ammattilaishoito, jossa on voimakkaat vaikutukset ilman epämukavuudentunnetta iholla hoidon aikana tai jälkeen, kuten punoitus tai kutina. Hoito siloittaa ryppyjä, tasoittaa ihonväriä, vahvistaa ihon sarveiskerrosta ja vastustuskykyä, puhdistaa, tasapainottaa ja vähentää tulehduksia. Hoidon jälkeen iho on sävyltään tasaisempi, tuntuu kimmoisalta ja rypyt ovat matalampia.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkä ihoisille ja erityisen hyvä ennen auringonottoa / solariumia sekä raskaana ja imettäville.

Tämän hoidon tarkoitus on ihon syvä kuorinta, vahvistaa ihon suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä vastaan, aktivoida solujen toimintoja ja parantaa erilaisia epäsäännöllisyyksiä. Hoito myös vaalentaa pigmenttiläiskiä ja hoidon voi suorittaa 7 päivän välein. Hoito on vahvasti antioksidanttinen ja neutraloi vapaiden raadikaalien haitallisia vaikutuksia. Hoidon teho jatkuu noin 14 päivää tekohetkestä.


Indikaatiot:
-stressi, väsynyt, tupakoivan iho
-akne, ruusufinni
-arvet
-epätasianen iho
-valovanheneminen, kronovanheneminen
-pigmenttihäiriöt
-kuperoosa

Kontraindikaatiot:
-erilaiset patologiset ihosairaudet

Hoidossa käytettävät hapot: ferulic, mandelic, phytanic




Comments

Popular posts from this blog

Iho - meidän SUURIN elin

Uusi työtila :)