Natinuel Next Generation - kosmetiikan uusi sukupolvi on bioceutica


Natinuel on Italialainen uuden sukupolven  "älykäs" hoitosarja. Tieteen kehittyessä, myös kosmetiikka kehittyy ja Natinuel on  todellakin edelläkävijä tässä.  Olen ylpeä voidessani edustaa uutta aikakautta ihonhoidossa : edistyksellistä bio-teknologiaa ja tiedettä eli tullut uusi luokka: bioceutica (eli lääketieteellinen kosmetiikka ?). Tämä luokka vaatii ehdottomasti paljon lisäkoulutuksia kosmetlogilta, ja joskus vähintään sairaanhoitajan pätevyyttä. Itse olen ollut kiinnostunut jo 10v kosmetiikan biokemiasta ja kohta saan pätevyyden Natinuel  aloitustason Certtien antamiseen. Koulutan itseäni jatkuvasti lisää ja sama varmaankin jatkuu aina näin. 

Lyhyesti Natinuelin nanoteknologia kuljettaa bioaktiiviset aineet syvälle ihokerroksiin ja vapauttaa niitä tarpeen mukaan, jolloin saadan hyvin paikallista hoitoa.  Natinuelin ainesosat ovat korkeasti bioaktiivisia ja stimuloivat ihotomintoja solutasolla läpi kaikkien ihokerrosten.  

Bioceutica on ihonhoidon uusi aikakausi jossa biokemian uudet löydöt, tiede  ja tukmiustyö auttavat meitä saamaan pysyviä tuloksia nopeasti. Natinuel parantaa epidermistä, dermistä, suojaa solujen DNA'ta ja auttaa ihoa biologisesti nuorentumaan pidentmällä telomeerejä. Myös eri ihokerrosten (epidermis-dermis) välinen aineiden kulkeminen on nyt mahdollista kiitos tieteen! Natiuelin bioceutica - tuotteiden ja hoitojen teho on tieteellisesti todistettu. Natinuelin koulutettu asiantuntija (esim. minä)  valitsee juuri sinulle sopivat oikeat voiteet ja hoidot, tässä voit lukea muutamista kotituotteista. Kysymykset voi lähettää meilillä mulle : gloria.carolain@gmail.com


- Gloria Terreur, Natinuel asiantuntija , Helsinki 



Bio Soft PHAs 8% - uudistava, kiinteyttävä, vahvistava 50ml
PHA – hapot, glukonolaktooni ja laktobionic, yhdessä peptidiyhdistelmän kanssa muodostavat täyteläisen koostumuksen, joka virkistää ja ja nuorentaa ihoa, tasapainottaa ihon kosteutta ja vahvistaa ihon suojakerrosta.
Vaikutus: Voiteen pitkä-aikainen käyttö tekee ihosta elastisemman, tasoittaa ihon väriä ja parantaa vastustuskykä.
Käyttö: Pieni määrä aamuin- illoin hyvin kevyesti hieroen.
Aktiiviaineet: gykonolaktone, lactobionic, glyseriini, lesitiini, matrixil 3000, N.S.L.E
Sopii: normaali, kuiva, herkkä iho , myös herkkä epäpuhdas iho.





Bio Delis PHAs-AHA 10% - Biostimuloiva, uudistava, kiinteyttävä 50ml
Nuorentava voide herkälle 30+ iholle. Korkeasti bioaktiiviset ainesosat stimuloivat ihotoimintoja ja palauttavat epidermistä.
Vaikutus: ihosta tulee joustavampi, rypyt siloittuvat, ihonväri tasoittuu ja ihosta tulee syväkosteutettu. Vastustuskyky ulkoisia ihoa vanhentavia vaikutuksia vastaan kasvaa.
Käyttö: Pieni määrä aamuin- illoin hyvin kevyesti hieroen.
Aktiiviaineet: mantelihappo, glykonolactone, lactobionic, fytiinihappo, melatoniini, Matrixil 3000
Sopii: normaali, kuiva, herkkä iho














Bio Rejuven AHAs 12% - Siloittava, uudistava, kiinteyttävä, elvyttävä 50ml
Intensiivinen biostimuloivien aktiiviaineiden yhdistelmä. Voide sisältää mm peptidejä ja AHA -happoja. Vaikuttaa solujen energiatalouteen, lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja vahvistaa ihon tukirakennetta (GAG-aineet). Reservatrolin ja melatoniinin yhteisvaikutuksesta maksimaalinen suoja vapaita happiradikaaleja vastaan. Nopeuttaa ihon palautumisprosesseja ja suojaa solujen rakennetta.
Vaikutus: Nopeuttaa kaikkien ihokerrosten rakenteen uusiutumista, pinta- sekä syvissä kerroksissa.
Käyttö: Pieni määrä aamuin illoin hyvin kevyesti hieroen.
Aktiiviaineet: AHA-hapot (glykoli & mantelihappo), Syn Coll (palmitole tripeptide 3), melatoniini, reservatroli, glyseriini
Sopii normaalille, kuivalle, rasvaiselle iholle.






Bio Eyes PHA-AHA 6% - Biostimuloiva silmänympärysvoide 30ml
Täydellinen tuote palauttamaan silmänympärysihon kuntoa ja stimuloimaan toimintoja. Sisältää kahta eri PHA-happoa (glykonolactone + lactobionic) ja AHA-happoa (omena) ja ALA-happoa (lipoliini), jotka yhdessä elvyttävät solujen toimintoja, kiinteyttävät ihoa ja kosteuttaa ihon pinta- sekä syviä kerroksia.
Vaikutus: säännöllinen käyttö korjaa silmänympärysihon rakennetta. Ihosta tulee sileämpi, nuorekkaampi, kiinteytynyt ja syväkosteutettu. Iho hehkuu ja on elinvoimainen.
Aktiiviaineet: glukonolactone, lactobionic, malic acid (omenahappo), lipoliinihappo, hyarulonihappo, glyseriini




Firmin’ up 30+ hoitovoide




Erityinen bioaktiivinen voide, jolla on syvä dermatologinen vaikutus. Sisältää erityisiä ainesosia, jotka tiedemiehet ovat löytäneet pitkän tutkimustyön ja tieteen kehityksen avulla. Tämä voide hidastaa MMP tuottamista, estää kollageenin glykosylaatiota ja neutraloi vapaat radikaalit. Iho käy läpi rakenteellisen uudistamisen ja epidermiksen paksuuntumisen, jonka myötä kimmoisuus paranee huomattavasti, väri tasoittuu,  iho on suojattu vapaita radikaaleja vastaan ja on silminnähtävästi elinvoimaisempi. Ainutlaatuinen yhdistelmä peptideja takaa ihon optimaalisen toiminnan. 











 Firmin’ up 40+ hoitovoide




Voimakkaasti vanhenemista hidastava, keskivoimakkaalla auringonsuojalla oleva bioaktiivinen voide nuorentaa ja vahvistaa ihoa. Sisältää erityisiä toiminnallisia ainesosia, jotka korjaa iän mukana tulevata puutteellisesta hormonitoiminnasta johtuvia muutoksia. Ihon kimmoisuuja elastisuuparanee, epidermipaksunee ja iho saa nuorekkaan, raikkaan sävyn. Voide hidastaa MMP tuottamista, estää kollageenin glykosylaatiota ja neutraloi vapaat radikaalit. Yhdistelmä peptideja takaa ihon optimaalisen toiminnan ja kosteustasapainon






Firmin Lift strong seerumi


Kaksivaikutteinen biologisesti aktiivisia ainesosia siältävä tehoseerumi voiteen alle. Eri peptidejä sisältävä tuote joka antaa heti sileämmän, nuorekkaaman ja hehkuvamman ihon. Pitkävaikutteinen kiinteyttävä vaikutus, uudistaa tukikudoksia, palauttaa solujen elinvoiman Parantaa ihon jännitettä, elastisuutta, tiheyttä ja vastustuskykyä.















SPOT 22
Paikallisvoide pigmenttiläiskiä vastaan. Tasoittaa ja parantaa ihonväriä, poistaa pigimentaatiota tuottavia soluja, normalisoi melaniinin tuotantoa. 











Genage

Kypsemmän ihon tehokas elvyttävä hoitovoide. Taistelee kaikkia ikääntymisen merkkejä vastaan: sekä toiminnallisten (veden menetyksen, suojakerroksen heikentymisen, pigmentaation) että rakenteellisten (epätasainen ihonsävy, laajentuneet huokoset, kuperoosa, punoitus, rypyt) muutosten estämiseksi. Pidentää solujen ikää 1/3, lisää uusien solujen tuotantoa. Genage hidastaa ihon vanhenemista ja palauttaa ihon elinvoiman biostimuloimalla.



Comments

Popular posts from this blog

Iho - meidän SUURIN elin

Uusi työtila :)