Lisää Natinuelin kotihoitotuotteista

Kotihoitotuotteita vanhemmalle iholle



Firmin’ up 30+ hoitovoide



Erityinen bioaktiivinen voide, jolla on syvä dermatologinen vaikutus. Sisältää erityisiä ainesosia, jotka tiedemiehet ovat löytäneet pitkän tutkimustyön ja tieteen kehityksen avulla. Tämä voide hidastaa MMP tuottamista, estää kollageenin glykosylaatiota ja neutraloi vapaat radikaalit. Iho käy läpi rakenteellisen uudistamisen ja epidermiksen paksuuntumisen, jonka myötä kimmoisuus paranee huomattavasti, väri tasoittuu, iho on suojattu vapaita radikaaleja vastaan ja on silminnähtävästi elinvoimaisempi. Ainutlaatuinen yhdistelmä peptideja takaa ihon optimaalisen toiminnan. 











 Firmin’ up 40+ hoitovoide




Voimakkaasti vanhenemista hidastava, keskivoimakkaalla auringonsuojalla oleva bioaktiivinen voide nuorentaa ja vahvistaa ihoa. Sisältää erityisiä toiminnallisia ainesosia, jotka korjaa iän mukana tulevata puutteellisesta hormonitoiminnasta johtuvia muutoksia. Ihon kimmoisuus ja elastisuus paranee, epidermis paksunee ja iho saa nuorekkaan, raikkaan sävyn. Voide hidastaa MMP tuottamista, estää kollageenin glykosylaatiota ja neutraloi vapaat radikaalit. Yhdistelmä peptideja takaa ihon optimaalisen toiminnan ja kosteustasapainon






Firmin Lift strong seerumi


Kaksivaikutteinen biologisesti aktiivisia ainesosia siältävä tehoseerumi voiteen alle. Eri peptidejä sisältävä tuote joka antaa heti sileämmän, nuorekkaaman ja hehkuvamman ihon. Pitkävaikutteinen kiinteyttävä vaikutus, uudistaa tukikudoksia, palauttaa solujen elinvoiman Parantaa ihon jännitettä, elastisuutta, tiheyttä ja vastustuskykyä.















SPOT 22
Paikallisvoide pigmenttiläiskiä vastaan. Tasoittaa ja parantaa ihonväriä, poistaa pigimentaatiota tuottavia soluja, normalisoi melaniinin tuotantoa. 











Genage

Kypsemmän ihon tehokas elvyttävä hoitovoide. Taistelee kaikkia ikääntymisen merkkejä vastaan: sekä toiminnallisten (veden menetyksen, suojakerroksen heikentymisen, pigmentaation) että rakenteellisten (epätasainen ihonsävy, laajentuneet huokoset, kuperoosa, punoitus, rypyt) muutosten estämiseksi. Pidentää solujen ikää 1/3, lisää uusien solujen tuotantoa. Genage hidastaa ihon vanhenemista ja palauttaa ihon elinvoiman biostimuloimalla.

Comments

Popular posts from this blog

Iho - meidän SUURIN elin

Uusi työtila :)