Microneulauksesta...

Minulle tuli uusi palvelu : happokuorinta + microneulaus


Microneulakäsittelyä suositellaan esimerkiksi arpien ja pigmenttimuutosten sekä ryppyjen ja muiden ihon ikääntymisen merkkien hoitoon. Parhaimmillaan ihoa elvyttävät tulokset ovat niin hyviä, että microneulaus voi olla vaihtoehto kauneuskirurgialle. 
Microneulaus-hoidossa iholla pyöritellään piikikästä rullaa. Piikit rikkovat ihon pinnan ja aktivoivat ihon uudistumaan. Pienet reiät yltävät ihon uloimman kerroksen läpi verinahkaan asti.  Iho reagoi ärsykkeeseen alkamalla korjata itseään. Ihosolut uusiutuvat ja kollageenin tuotanto kiihtyy. Microneulauksella hoidetaan arpia ja ikääntyvää ihoa. Neulaushoito silottaa epätasaista ihoa ja toimii aknearpiin, mutta  vasta, kun akne on väistynyt. Tulehdusriskin vuoksi yksittäinen näppy tai finnikin pitää rullatessa kiertää. Myös diabetes ja raskausaika estävät hoidon. Sen sijaan couperosaiho hyötyy neulauksesta, ja auringon tuhoja voi  korjata neulauksella. Laajentuneet ihohuokoset saadaan ruotuun. Veltostunut iho saa elinvoimaa ja ihosta tulee pehmeämpi sekä kirkkaampi, kun neulat herättelevät ihoa.
Microneulaus ei sovi hätäilijälle. Hoitokertoja on hyvä olla useita. Iho ei uudistu yön yli vaan tulokset alkavat näkyä viikkojen tai jopa kuukausien kuluttua. Yhdistettuna happohoitoihin, tulokset ovat nopeampia!

Comments

Popular posts from this blog

Iho - meidän SUURIN elin

Uusi työtila :)